Tuesday, 30 November 2010

:. KePeNataN.:

Wah...sekarang asik balik lambat je keje...
Too many work to do.huhu (ramai orang kate itu adelah alasan semata2)
Nadiah tak tipu tau.......
Dah lame tak updateblog membuatkan nadiah rase sakit + senak kepale..hihi
Menulis itu merupakan satu hobi dan kepusan yang tak ternilai harganya pada kehidupan nadiah.
Em....akhir2 ni bila asik layan lagu2 maher zain, genius aulad n sami yusuf perjalanan cyberjaya-cheras, cheras-cyberjaya setiap hari, menimbulkan idea baru yang mana nadiah akan usahakan menulis buku tarbiah remaja n hantar pada editor mane2 la....sekarang dah ade link sikit2 tau!jangan jeles....=)
~penerbitannye belum tentu lagi kan...at least cube ma!

Kawan2 doakan nadiah lulus exam kpli (if ade rezeki....)

Monday, 15 November 2010

:. SeDih .:

Sedihnye tak dapat g majlis tunang Suria or wedding Pzah n Anal
Sangat banyak keje yang perlu dibuat + cuti tiada...
Even cuti raye aji pun sehari je, ok!
Sedih jugak sebab tak jadi ke bali, bawak atok n nana jenjalan....
InsyaAllah tahun depan, if ada rezki lebih nadiah, ayah, nana, atok, umi maybe ke bandung...jenjalan =)
Even keje nadiah sekarang ni amat seronok....tp nadiah rindu juga pada bidang sendiri.hihi
(seolah-olahnya macam nadiah tak bersyukur pulak dengan rezki yang ada kan?)
Jauh...sekali. Sangat2 la bersyukur sebenarnya, doa nadiah banyak yang termakbul, impian pun banyak yang tercapai
Tapi hopefully nadiah ada chance untuk capai cita2 yang menggunug tinggi....amin
Doakan nadiah dapat yang terbaik ye kawan2....terbaik dalam segala segi
thanks...........
Really miss kawan2 lama...hope korang semua diberkati Allah selalu

luv,
NADIAH

:. will JalaN2 aGain .:

yeay....bulan 12
Nadiah akan berjalan2 sambil bekerje
hihi...ke bekerje sambil berjalan2?
ke Singapore and Egypt =)
Hopefully evrythng gonna be fine.....
(really dream comes true....pada sesiapa yang pernah perasan entri nadiah sebelum ni-lame sudah!)