Friday, 4 February 2011

:. Aktiviti YaNg BerFaedAh .:



Lambat sangat update la Nadiah ni!
cite da berzaman baru nak kecoh!~kabel kamera problem~
ok...fine!
Last 2 weeks punye cite, Cik Amaira yang comel ajak Nadiah n Cik Shamiza teman g Rumah Titian KAsih-RTK
*tu gambar kat atas tengah beria cari buah tangan utk warga RTK
Cik Amaira memang lame dah berhajat-tapi bz kalah Perdana Menteri =P


After settle hantar barang2.....kami pun ke Times Square main roler coaster (tiket free ye-jangan gelak terbahak2-mmg takde keje ke diorg ni selain g roller coaster TS yg kurang syok tu..hi)
~Syok ape...tengok Cik Shamiza n Cik Amaira muke sporting kan!


Perasan tak orang di tengah muke dah layu...hihi
Sian Cik Amaira......pening ye?ha...kantoi!kate nak main sume last2 x warm up lagi da surender
(jangan mara ha!....)
~Jahat la Nadiah ni...sian budak kecik tau!


Actually ms di RTK, Mak Pah mintak kami tolong gotong royong bersihkan RTK esoknye
Nadiah, Cik Shamiza n Cik Bibi usaha bangun pagi di hari ahad
~then dtg lambat...malunye la hai, sume orang da start buat keje
Umi Nadiah kate "Rajinnye g gotong royong umah orang, umah sendiri tak nak pulak"
Ops......
huhu.
Mengelupas jugak tangan esoknye tolong cuci pinggan mangkuk yg byk dan tlg kemas2 buku n pasang langsing
(tbe2 rs mcm suasana hari raye...motif?)


Ini lah warga RTK.......mostly anak2 yatim 


Setelah penat bergotong-royong, kami pun merehatkan diri di Taman Tasik Titiwangsa
Singgah nak makan ABC, tapi kedai ABC tak bukak lagi...sedih! n kempunan.... =(


i like bubble
Ini tandenye Nadiah sudah takde keje.....Syok main buih2 di kawasan tasik. Release segala tension!


Nak tau something? Ini lah habuan kerana merajinkan diri membantu di RTK...kami dpt tiket Teater Muzikal Tun Mahathir 2
~jangan jeles ha!~
vip seat tuh.......suke suke (even dah tengok musim pertama)


Ade gaye orang zaman dolu2 tak?


tak caye? vip la tu...mane pernah duduk bawah kalau tengok teater di Istana Budaya (ini adalah first time..kalau duit sendiri yang keluar, mau tengkat bape kat atas le tempat yg layak utk kami)hihi

barisan pelakon utama

Suke sangat......I like Elly Mazlein. Cantik n berbakat
Tun M2 lebih syok n menarik compared Tun M1....wel done!!!!

:. TahNiah to AngaH .:


Tahniah kepada Kapten Muhammad Adib Bin Md Roduan
Finally boleh berkhidmat kepada negara.huhu
Niat utama biarlah pada agama. Semoga berjaya di dunia dan akhirat =)