Friday, 29 April 2011

:. DoaKan NaDiah ye KawAn2 .:

Assalamualaikum,
Alhamdulillah dah submit borang master Biology Conservation d UKM...Thanks to Mr Saleh (my junior) yang bertungkus lumus cari lecturer di UMT utk jadi referee nadiah.
Proses writing proposal utk TPM-UiTM jadi agak lambat...balik keje sgt2 penat. So, nadiah buat setakat yang mampu je.
Actually nadiah kene pg interview TPM 07 hb Apr lepas, tp wktu tu nadiah ke Syria Jordan (its ok...keje perlu diutamakan) so, nadiah mintak tangguh. FSG UiTM mintak sediakan proposal dulu utk proceed that interview.
~~Doakan Nadiah ye kawan2 semua....
ALLAH knows the best! (Kalau ada rezeki insyaAllah dapat...yg penting, berusahalah!!)
Doakan Nadiah dpt menulis dengan lancarnya :)

Tuesday, 26 April 2011

:. Rehat SebENtar .:

Jam da pukul 12:05 malam...
mate da ngantuk bc journal...idea tak keluar2 lagi
idea...plz come to me!
Sebelum lebih parah ngantuknye....
Nadiah tengok kartun2 ni.......cute pulak /wahaha



:. Kate-KaTe AzImaT .:

Wah!
kata2 azimat dari cik Suria yang akan jd Pn tak lama lagi
Nad.....kamu jangan terlalu pk sgt pasal jodoh (even nadiah tak pk pun lg...huhu)
Yang penting kamu niat bila kamu nak kawin, insyaAllah Allah akan permudahkan...
Cik Suria, before sy rs 28....tp now nak target 26 boleh?
huhu...Nadiah merepek lebih!!!!!

Sunday, 24 April 2011

:. SUke SanGat .:

Yeay..
Suke sangat!!!
finally dapat tukar blog ni....so mood baru utk update (hopefully pasni lebih rajin ye)
~Tak sabar nak cite tentang Syria Jordan pulak =)
Seronok sangat2 pergi sane...insyaAllah, coming very2 soon.(internet harini agak lmbt utk upload gmbr-so..bersabarlah nadiah!)

.................HAPPY MOOD...............