Tuesday, 20 December 2011

:. Rs Separuh Nyawa .:

Pernah rs mcm separuh nyawa?
Nadiah separuh nyawa....BILA

assignment tak siap2

thesis writing chapter 1,2,3 tak buat lagi

tibe2 dapat lebih byk tugasan memerlukan perbincangan dalam kumpulan

report tree evaluation yang sangat complex perlu dihantar

kerja di lab sangat banyak

duit YNS tak masuk2 lagi even nadiah dah submit borang perjanjian sebulan 1/2 yang lepas. YNS kate dah hntr pd bendahari UKM. bhgn kewangan pelajar ckp tak dpt pape lagi.

result MARA problem....1st check : awak tak submit borang online (pdhl nadiah dh submit n siap print borang semua lagi); 2nd check : sbnrnye transkrip akademik awak yang takde....pdhl nadiah sgt2 yakin transkrip tu memang dh dhantar...2 lagi kwn nadiah pun MARA kate takde transkrip padahal nadiah check kwn punye ade n nadiah tertengok ponter die lagi sbb nadiah yg tlg dptkn pengesahan dr lecturer utk die.

~~Ya Allah......nadiah sangat2 sengkek sekarang ni. sangat!

balik rumah malam tadi, umi marah2 sbb nadiah ade buat salah.

EXAM tinggal seminggu je lagi......(tak sempat sangat nak study!!!keje sangat2 banyak)

YA ALLAH...nadiah rs sangat2 nak nangis n sgt2 tension
besarnya dugaan.....mcm mana lagi nak positifkan diri??air mata pun tak mampu nak keluar!!!
*buntu*

semoga Allah memberi jalan keluar secepat mungkin

No comments:

Post a Comment